17. 10. 2021.

“Tropiko bend”: Srce ćemo ostaviti na sceni

Poslije uspješnog prošlogodišnjeg koncerta, koji je u medijima okarakterisan kao jedan od najboljih u Sava centru, pop aktrakcija “Tropiko bend” vraća se 5. novembra na “mjesto zločina” da publici ponovo priredi nezaboravno druženje.

Osim starih hitova – “Zauvek tvoj”, “Pitaš kako mi je”, “Misliću na tebe” i “Evo ti sve”, ovi vrsni muzičari izvešće i pjesme sa novog albuma “Tropiko bend 2013” “Paranoja”, “Sve moje zore”, “Ne zovi me” i “Ćao bela”, koju je čak i slavna srpska teniserka Ana Ivanović označila kao inspiraciju pred pobjedu na OP SAD.

– Potrudićemo se da srce ostavimo na sceni i da svu energiju i ljubav prenesemo na sve one koji vole našu muziku – kaže frontmen benda Aleksandar Cvetković.

– Početak našeg prošlog koncerta označen je u medijima kao spektakularan, a ove godine želimo to da nadmašimo. Naravno, biće drugačiji i repertoar koji je osvježen pjesmama sa novog albuma.

* Hoćete li imati goste?

– Naravno, ali želimo da to ostane iznenađenje. Otkrićemo vam da će nam gosti, između ostalih, biti naše drage kolege iz “OK benda”.

* Budući da za koncert vlada veliko interesovanje, planirate li možda da sljedeće godine svirate u većem prostoru?

– Maštamo o “Areni”. Nadamo se da će nam se san da zasviramo u toj dvorani i publici priredimo veliki spektakl – ostvariti. Drago nam je što za ovaj koncert vlada još veće interesovanje nego za prošlogodišnji. To nam je pokazatelj da smo na dobrom putu i da je “Tropiko bend” za godinu dana dobio još novih obožavalaca.

* Dalji planovi?

– Želimo najprije da nam koncert bude uspješan i da na njemu snimimo spot za jednu od pjesama sa novog albuma. Poslije toga nastavljamo sa promocijom albuma, spremamo se za novogodišnji nastup a sledeće godine planiramo da uradimo singl.

PJESMA ZA ANU IVANOVIĆ

* Hoće li u publici biti vaš novopečeni fan, teniserka Ana Ivanović?

– Bila bi nam izuzetna čast i zadovoljstvo da dobijemo priliku da joj tu pjesmu uživo otpjevamo na koncertu. Zvaničan poziv je upućen, znamo da ona ima mnogo obaveza ali se nadamo da će naći vremena da dođe i bude naš dragi gost.

http://www.youtube.com/watch?v=lxoujYjNB3c

/Novosti/

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender