23. 09. 2021.
Jasmina ostavila Troickog

Jasmina ostavila Troickog

Jasmina ostavila Troickog

Po gradskim kuloarima može se čuti da su raskinuli jer nisu bili zadovoljni kako zajedno funkcionišu. Tačnije, oboma je smetalo kako onaj drugi vodi svoj život. Naime, Viktor je Jasmini zamjerao što, za razliku od njegove prethodne devojke Sunčice Travice, s kojom je pet godina bio u vezi i koja je sjedela kod kuće dok je on bio na putu, ona izlazi u klubove. Teniser se razbjesnio zbog teksta o otvaranju kafića „Daš“, objavljenom u svim dnevnim novinama, u kojem se govorilo o tome kako se Jasmina provodi sama u gradu dok on trenira.

Prestali da pričaju

S druge strane, manekenku su opterećivale priče o njegovom slobodnom ponašanju, o tome da je uvijek okružen gomilom djevojaka i da neskriveno flertuje.

Kap koja je prelila čašu bila je kad su joj javili da je Viktor u klubu „Brankov“ s nekoliko djevojaka, a njoj je rekao da će ostati kod kuće jer je umoran i neraspoložen. Pozvala ga je i sa obje strane izrečene su nimalo prijatne optužbe, a u kojoj mjeri su se posvađali može se zaključiti po tome što se više i ne pozdravljaju kad se sretnu u gradu.

Izvor: Kurir

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender