27. 11. 2021.
Mihajlović: Ekipa Srba sa sjevera Kosova igra za Tačija

Mihajlović: Ekipa Srba sa sjevera Kosova igra za Tačija

Mihajlović: Ekipa Srba sa sjevera Kosova igra za Tačija

– Ne vidim ko bi imao hrabrosti da prizna takve rezultate ako je čitav izborni dan protekao u neregularnostima. Ne znam da li bi to neko ovdje prihvatio, ja ne donosim odluke, ali ja ne bih prihvatio – rekao je Mihajlović u emisiji “Kažiprst” TV “B92″.

Mihajlović je rekao da Priština želi da se “produži agonija na sjeveru Kosova” i da treba očekivati aktivnosti Centralne izborne komisije u Prištini u tom pravcu, napominjući da je u ovom trenutku ponovo ključ u rukama Brisela.

Prema njegovim riječima, kao sljedeći korak treba očekivati da Brisel pomogne da se napravi zajednička akcija, odnosno da se stvore ozbiljni uslovi za regularne izbore.

Mihajlović je rekao i da se u Mitrovici u političkom smislu desio propast izbora, oni su, kaže, bili šansa da se Srbi uključe u politički život, izaberu svoje rukovodstvo i da ono utiče na formiranje zajednice srpskih opština i s izgledima da imaju veliku moć da utiču na Prištinu.

Mihajlović je rekao i da ima utisak da jedna ekipa sa sjevera Kosova igra za Hašima Tačija, jer kada se stigne nadomak nekog rješenja, ona to spriječi, dodajući da su incidenti bili “autogol” na štetu Srba.

Mihajlović je rekao da je ranije trebalo izolovati ekstremni dio Srba sa sjevera Kosova, kojih je veoma malo, navodeći da je trebalo povesti istragu protiv njih za nešto što su “radili ranije, a radili su sve i svašta”.

Izvor: Telegraf

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender