19. 10. 2021.
UO raspravlja o Rašoviću i Nađu

UO raspravlja o Rašoviću i Nađu

UO raspravlja o Rašoviću i Nađu

Poslije poraza u ’vječitom’ derbiju od Crvene zvezde sa 1:0 u subotu odmah su počele spekulacije o otkazu Rašoviću, a i sami čelnici ’crno-bijelih’ nagovijestili su takav rasplet.

Rašoviću je klupa počela da se klima još prije duela sa ’crveno-bijelima’, pošto je u posljednjih pet kola Jelen Superlige šampion Srbije zabilježio samo jedan trijumf.

Predsjednik Partizana Dragan Đurić nije krio nezadovoljstvo izdanjem u derbiju, istakavši da bi čak Teleoptik bolje odigrao od Rašovićevih izabranika.

Đurić, ipak, nije prokomentarisao moguću smjenu trenera, ali potpredsednik Upravnog odbora Ratomir Babić jeste, istakavši da se slaže sa Rašovićem, da je ekipi potrebna šok terapija.

„Još nismo razgovarali na tu temu, ali nešto definitivno mora da se mijenja. Ovako više ne može. I sam Vuk Rašović je rekao da je ekipi potrebna ’šok terapija’. Ipak, da ne prejudiciramo događaje, moramo prvo da se okupimo i razgovaramo na tu temu, ali i o drugim problemima. Ne može samo trener da bude kriv“, istakao je Babić.

Babić je istakao da vjeruje da je evidentno da je cijeli sportski sektor Partizana u problemu i da će uprava porazgovarati i sa sportskim direktorom Albertom Nađom. Na pitanje da li to znači da će doći i do promjene sportskog direktora, Babić je istakao da o tome ništa za sada ne može da kaže, saznaje B92.

.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender