20. 10. 2021.
Troicki: Kraj mojih snova

Troicki: Kraj mojih snova

Troicki: Kraj mojih snova

On je izdao saopštenje povodom ove odluke, rekavši da će suspenzija uticati na njegovu dalju karijeru.

“Nadao sam se da će najteži period u mojoj karijeri i životu biti gotov, i stvarno sam vjerovao sudijama koje sam upoznao u Lozani. Imao sam osjećaj da traže stvarnu istinu i da su je pronašli tokom saslušanja. Sada ova odluka predastavlja kraj mojih snova da budem vrhunski teniser, da stižem do finala na ATP turnirima i da se borim protiv najboljih na svijetu. Radio sam cijo život za to, a onda mi je sve to oduzeto tokom jednog popodneva od doktora koga nisam ni poznavao.

Što se tiče odluke Suda, mogu samo da kažem da su oni ljudi i da nisu imali hrabrosti da se suprotstave ITF-u i oslobode me optužbi, i tako njih stave u nezgodnu situaciju. Siguran sam da se zbog toga osjećaju loše, ali na kraju, svi će oni, uključujući i doktorku Gorodilovu, sutra otići na posao, a ja neću. To je ono što ostaje od ovog slučaja.

Hvala svima koji su me podržavali do sad, Janku, Novaku, mojoj porodici, mom timu i svakom ko iskreno vjeruje da sam nevin, neću im to zaboraviti. Hvala i novinarima takođe, nisam očekivao toliko podrške koliko sam dobio. Lako je pričati loše i praviti naslove o igraču koji je suspendova, vi to niste uradili.

Nemam ideju šta sada da radim i gde da idem. Nadam se da ću nekako uspjeti da se vratim”, stoji u saopštenju Viktora Troickog koje prenosi B92.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender