24. 10. 2021.
Znate li šta je ključ za uspješnu vezu?

Znate li šta je ključ za uspješnu vezu?

Većini ljudi je u to teško da povjeruje, ali činjenica je da zaista postoje parovi koji se savršeno razumiju i fukcionišu. Pitate se kako im to uspjeva? Pa zapravo i nije neka velika filozofija u pitanju. Sve što treba da uradite je da prestanete da zavidite savršenim ljubavima i da se potrudite da jednu takvu priču izgradite u svom okruženju. Evo i kako.

Borite se za svoju vezu

Zavaravate se ako ste mislili da su srećni parovi uvijek bili toliko spokojni i zadovoljni svojim odnosom. Do toga je trebalo doći, a put je izuzetno trnovit. Iza njih su vjerovatno žustre svađe, neslaganja i konflikti koji su s vremenom, kako su sve više upoznavali jedno drugo, lagano iščezli. Tu golgotu svaki par mora da prođe i, ukoliko to izdržite, budite sigurni da ste pronašli srodnu dušu.

2

Posvetite se jedno drugom

Ukoliko radite ili imate drugih obaveza u životu, svaki slobodan trenutak trebalo bi da posvetite svojoj ljubavi. To naravno ne znači da konstantno morate da budete sami, da se izležavate u krevetu i ne izlazite jedno drugom iz zagrljaja. Budite katkad sami, katkad u društvu, provodite vrijeme u kući, ali i van nje. Trudite se da unesete dinamiku u svoj ljubavni život, budite luckasti, avanturistični i nećete skidati osmijeh s lica.

Poštujte jedno drugo

Poštovanje je osnova svega. Morate da budete svjesni koliko je osoba s kojom ste u vezi kvalitetna, vrijedna vaše ljubavi i pažnje i koliko je bitno da se potrudite da je pored sebe i zadržite.

3

Pružajte partneru podršku

U vezi ne mislite samo na sebe, već i na partnera. I baš kao što bi on trebalo da zna šta vam je važno, do čega vam je stalo i čemu težite, tako i vi morate to isto da znate za njega. Uzajamna pomoć i podrška isuviše su važni da bi vaša veza uspjela i bez toga.

/Telegraf/

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender