19. 10. 2021.
Ana Nikolić na dijeti: Sanjam burek, kroasane i slatkiše!

Ana Nikolić na dijeti: Sanjam burek, kroasane i slatkiše!

Prije nepunih mjesec dana svi su bili zatečeni promjenama na Ani Nikolić. Pjevačica se na nastupu pojavila s nekoliko kilograma viška, ali je na negativne komentare odgovorila sa: „Pa, šta ako sam se ubucila“. Ipak, sada se odlučila za dijetu pa je i smršala.

“Sanjam njoke, burek, kroasane, picu i nezaobilazne slatkiše, a jedem grilovanu piletinu, zelenu salatu i pijem vodu”, kaže pjevačica koja je za samo 14 dana uspjela da povrati svoju savršenu figuru. Kaže da nije bilo previše teško i da je, kao i većina dama, korigovala ishranu, ali i redovno počela da posjećuje tertanu, koju drži njena majka.

“Dvije nedjelje sasvim su mi dovoljne da povratim formu i izgled ali, naravno, bez vježbanja na fit-step mašinama rezultati nikada ne bi bili ovakvi. Mama Miljana je tu da sve nadgleda”, rekla je pjevačica.

Ona je prethodni put izgubila čak 17 kilograma. Pričalo se da se tada odrekla alkohola, a pjevačica na to kaže da je priče o tome kako pije ne pogađaju, već da one spadaju u predrasude s kojima se bori tokom svih ovih godina.

Pjevačica je nedavno napunila 35 godina i priznaje da se plaši starenja. Kaže da za nju, kao i za većinu žena, bore predstavljaju pravu noćnu moru, ali se ona raduje svim metodama savremenog podmlađivanja, kojima će se u budućnosti sigurno podvrći.

“Botoks i ostale blagodeti antiejdžing medicine rijetke su tvorevine zbog kojih volim 21. vijek”. Na pitanje šta je poželjela sebi za rođendan, kaže da je to veliki solistički koncert, koji bi bio kruna njenog desetogodišnjeg rada.

Ipak, pored poslovnog, sebi je poželjela i privatan uspjeh, te da se ostvari u ulozi majke. Ona je trenutno sama iako je često dovode u vezu s brojnim muškarcima, uglavnom iz svijeta šou-biznisa.

/Blic/

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender