16. 10. 2021.
Kada se žene osjećaju najljepše?

Kada se žene osjećaju najljepše?

Kada se žene osjećaju najljepše?

Nedavno istraživanje otkrilo je sve faktore koji čine da se žena osjeća lijepo i zadovoljno u svojoj koži.

Naime, čak više od polovine ispitanih žena navelo je da se najljepše i najseksepilnije osjeća u 29. godini života. One su kao glavni razlog navele porast samopouzdanja koji svoj vrhunac dostiže upravo u tim godinama.

Ipak, šire istraživanje na ovu temu obuhvatilo je čitav niz faktora za koje su žene rekle da su im presudni u tome da se osećaju lijepo i samopouzdano:

– Zanimljivo, većina žena je reklo da se osjeća najseksepilnije bez šminke.

– Više od polovine žena kaže da se tokom nedelje petkom osjeća najlepše, posebno oko 10 ujutru.

– Dve trećine žena kaže da im je dobar san presudan za samopouzdanje, pa se tako kada su umorne često ne smatraju lijepim.

– Jedna od osam žena tvrdi da je sebi prelijepa nakon seksa, dok se tri odsto žena najseksepilnije osjeća na poslu.

– Žene kojima manjka samopouzdanja najviše znače komplimenti prijatelja, posebno kada dolaze od drugih žena, a ne muškaraca.

“Rezultati istraživanja pokazuju da vam za ljepotu ne treba mnogo. Zapravo, sve više žena ističe prirodnu ljepotu. Mnogo faktora je tu još zaslužno za to da se žena oseti lijepom – od dobrog sna do zdrave dijete. Nadamo se da će žene širom Velike Britanije shvatiti kako ih male stvari čine atraktivnijim i da će imati hrabrosti da prihvate svoju prirodnu ljepotu”, zaključuje Nikol Melmor, portparolka kompanije koja je sprovela istraživanje.

Izvor: Kurir

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender