22. 10. 2021.
Kako da osobi koja vam je prijatelj izjavite ljubav?

Kako da osobi koja vam je prijatelj izjavite ljubav?

U muško-ženskim prijateljstvima se često dešava da jedan popusti i s vremenom se zaljubi. Nimalo prijatna situacija u kojoj ne znate šta je pametnije – da li da krijete svoja osjećanja kao zmije noge, ili da se otvorite i sve priznate, ne razmišljajući o posljedicama?

Nekad je teško prevagnuti, ali ukoliko se pak odlučite za drugu opciju, evo šta vam je činiti.

Nikada ne smijete da žurite sa svojim priznanjem. Prvo morate da preispitate svoja osjećanja i shvatite da li ste stvarno zaljubljeni ili je to prolazna faza.

Ako niste zaista zatreskani, može da se desi da odnos propadne brzo, i da tako izgubite i ljubav i prijatelja.

3

Kada priznate da ste zaljubljeni, ne bi bilo loše da napomenete da ćete i dalje ostati prijatelji, čak i ako ta osoba ne osjeća isto kao i vi ili ako se desi da vaša veza ne uspije.

Možda je i vaš prijatelj zaljubljen u vas, a da to do sada niste primjetili. Obratite pažnju na signale koje vam šalje. Ako vas često dodiruje, grli, ljubi, daje vam komplimente i u šali govori da biste bili dobar ljubavni par, postoje velike šanse da želi nešto više.

4

Porazgovarajte sa njegovim bliskim ljudima ako imate mogućnost, jer oni možda znaju nešto što vi ne znate. Možda je nekom od njih rekao nešto o vama.

Pokušajte da flertujete i gledajte kakvu ćete reakciju proizvesti. Ako prihvati vaš flert, vrijeme je da krenete u akciju, međutim, ako se povuče, možda je bolje da ništa ne govorite.

2

Kada odlučite da mu kažete da ste zaljubljeni, budite iskreni i vjerujte svojim instinktima. Recite to na što jednostavniji način, bez mnogo okolišanja, piše Telegraf.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender