20. 10. 2021.
Kristina Kovač: Nije moj posao da učim Željka!

Kristina Kovač: Nije moj posao da učim Željka!

Od početka najpopularnijeg svjetskog muzičkog programa “X Factor” prošlo je tek nedjelju dana, a gledaoci su jasno mogli da primjete da su među sudijama već izbile varnice, dok su najoštriji svakako bili Kristina Kovač i Željko Joksimović.

Kristinu je jedan od takmičara dinamičnim nastupom uspio da podigne na noge već u prvoj epizodi, ali ona nije propustila priliku da gostujući na Radiju S u emisiji “Dan sa Vesnom” prokomentariše tu situaciju:

– Nisam bila takva na snimanju ove emisije, suštinski, vi gledate ono što produkcija odabere kao nešto što bi voljeli da predstave u emisiji – bila je iskrena članica žirija “X Factora”.

2

Na pitanje voditeljke da li je tačna konstatacija Željka Joksimovića da se emocija bolje razumije kada se peva na maternjem jeziku, Kristina je odgovorila:

– Ja emociju ne vezujem za jezik i to je razlika između mene i Željka. Mislim da muzika priča univerzalnim jezikom i da neko može da pjeva na bilo kom jeziku i prenese savršenu emociju.

Ne slažem se ni sa činjenicom da takmičari ne mogu da donesu emociju ako pevaju na engleskom, niti da mi kao slušaoci ne možemo da je doživimo ako se pjeva na engleskom – rekla je nekadašnja članica gurpe “K2″.

3

Na Vesnino šaljivo pitanje da li će biti dobra koleginica i naučiti Željka Joksimovića da prepozna emociju kada se pjeva na engleskom jeziku, Kristina je kroz smijeh odgovorila:

– Nije moj posao da ga učim, trebalo je neko drugi da ga uči ranije, ali eto… Šta da radimo, može i ovako, valjda! – rekla je ona, i dodala da je dobro što u žiriju sjede ljudi različitih karijera i karaktera, svakako mnogo bolje nego da su svi jednaki, piše Telegraf.

.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender