26. 09. 2021.
Tropiko bend održao koncert za pamćenje

Tropiko bend održao koncert za pamćenje

Tropiko bend održao koncert za pamćenje

Ana Ivanović je, kako je Kurir i najavio, uz njihove pjesme proslavila 26. rođendan, smjestivši se u prvi red, a omiljena grupa poklonila joj je pjesmu „Ćao, bela“, uz koju je i zaigrala. Vesela i razigrana bila je i Ceca Ražnatović, koja se, čim je ušla u salu, našla u centru pažnje obožavalaca i predstavnika medija.

Momci su oduševili publiku već prvim taktovima numere „U ljubav verujem“, kojom su otvorili ovo nezaboravno veče. Nizali su se hitovi „Zar ti“, „Sve moje zore“, „Ćao, bela“…

Frontmen benda pozdravio je publiku i primjetio:

– Koliko vidim, raspoloženi ste da pevate s nama – rekao je Aleksandar Cvetković i nastavio još zdušnije s pjesmom. Zanimljivo je da je Sale svoju čuvenu kapu, koju skoro nikada ne skida, poklonio Vuku Kostiću.

Među brojnim poznatim ličnostima koje su uživale u koncertu, na kojem je gostovao OK bend, mogli su se vidjeti i Aca Lukas sa suprugom Sonjom, Dajana i Žika Jakšić, Jovana Pajić (supruga Saše Cvetkovića), Darko Filipović sa suprugom, Milan Dinčić Dinča, Jelena Kostov, Ivana Pavković, Petar Mitić, Savo Perović i mnogi drugi, a momci iz Tropika novo druženje s Beograđanima zakazali su već za Novu godinu.

Izvor: Kurir

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender