20. 10. 2021.
Zna se ko je šta radio u Mitrovici

Zna se ko je šta radio u Mitrovici

Zna se ko je šta radio u Mitrovici

“Nemam ššta da krijem. Svi u svijetu znaju ko je i šta radio u Kosovskoj Mitrovici”, rekao je Vučić i poručio da su “naše službe dobro radile i da imaju sve informacije koje su im potrebne i da takve informacije imaju svi oni koji i treba da ih imaju”.

On je rekao novinarima da je iznenađen da su pojedine političke partije neku vrstu krivice za ono što se događalo u Mitrovici svalile na svoju zemlju i državu.

Smatra se da je u politici sve dozvoljeno i moguće je da se nešto radi i iza leđa javnosti, dodao je Vučić i podvukao da su neki radili protiv svoje države i to potpuno javno.

Vučić je podsjetio da su problemi tokom izbora postojali samo u jednom mjestu, da postoji lobi čiji je interes da izbori ne uspiju, ali je poručio da će o tome ko će biti gradonačelnik Kosovske Mitrovice – Agim Deva, Oliver Ivanović ili Krstimir Pantić – odlučiti građani na ponovljenim izborima.

On je rekao da nije bilo uvreda, niti nervoze, niti teških riječi upućenih političkim oponentima, kao što jeste bilo sa druge strane, ali je i podsjetio da nije slučajno u Gračanici rekao da nam je potrebno “zrno mudrosti, mnogo više od zrna ponosa”.

Prema njegovim riječima, južno od Ibra na lokalne izbore na Kosovu i Metohiji izašlo 30.568 Srba, što je apsolutni rekord i što je više od onoga što je bilo na dosadašnjim izborima.

“Mi ćemo nesumljivo formirati Zajednicu srpskih opština, sa sigurnošću mogu da kažem da će ih biti devet, a da li će biti i deseta – to je pitanje za narod koji dole živi”, zaključio je Vučić.

/agencije/

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender