18. 10. 2021.
Zvijezde bez šminke ne liče na sebe

Zvijezde bez šminke ne liče na sebe

Zvijezde bez šminke ne liče na sebe

Rada Manojlović je tako sa fanovima podjelila sliku na kojoj čeka početak snimanja, ali i svoj red u šminkernici. I dalje ljepuškasta, ali ne i zavodljivo, kako je mnogi doživljavaju. Slično su uradile i njene koleginice, a nekima se to i obilo o glavu jer nisu tako lijepe kao Rada.

Slavica Ćukteraš

slavica-cukteras01

slavica_ff
Pjevačica koja se nedavno vjerila sa golmanom Kaljarija Vladom Avramovim, Slavica Ćukteraš bez šminke bi teško ponijela epitet fatalne pjevačice. Obična, prirodna, neprimjetna.

Jelena Karleuša

jelena-karleusa-02rasfoto-jelena-vucetic

karleusa-1_f

Slovi za ikonu stila. Ipak, bez šminke bi je rijetko ko mogao prepoznati. U ovakvom izdanju je ne možete često vidjeti, jer je našminkana od jutra do mraka.

Adrijana Lima

adrijana-lima01apfoto-dan-steinberg_f

396857_lima_f

Manekenka i supruga košarkaša Marka Jarića lijepa je i bez šminke, ali je daleko od seks-simbola kada je znojava u teretani.

Emina Jahović

396860_emina-jahovic01ras_f

396859_emina-jahovic_f
Potpuna transformacija. Sa šminkom i bez nje, kao da je druga osoba.

Seka Aleksić
396862_seka-aleksic-01rasfoto-nebojsa-markovic_f

396861_seka_f
Pjevačica često mijenja frizure i boju kose, ali varira i u kilaži, tako da su njene transformacije i za nju samu ogromne. Ipak, sve češće na društvenim mrežama objavljuje fotografije na kojima je bez šminke, što izaziva oprečne komentare. Kako se vama Seka više sviđa – sa šminkom ili bez?

Rada Manojlović

396864_rada-manojlovic05rasfoto-zoran-loncarevic_f

396863_rada-1_f

Radmila Manojlović spada u najljepše zvijezde „Granda“. Kada se pojavi na sceni, nastaje delirijum, ali kada je fanovi vide bez šminke, komentarišu da ne liči na sebe.

Izvor: Blic online

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender