16. 10. 2021.
EL: Fener slavio u grotlu Pionira

EL: Fener slavio u grotlu Pionira

EL: Fener slavio u grotlu Pionira

Čak pet tehničkih grešaka dosudili su arbitri (Španac, Grk i Ukrajinac), a dvije je zaradio trener Partizana Duško Vujošević koji je isključen početkom drugog dijela.

Crno-bijeli su se odlično nosili sa skupocjenim timom Željka Obradovića 25 minuta, imali su i +11 u drugoj dionici, ali su u posljednjih 15 minuta razumljivo pali.

Žofri Lovernj bio je ubjedljivo najbolji u sastavu Partizana sa 20 poena, 10 skokova i indeksom 28. Tarens Kinzi dodao je 18 poena uz 7 skokova, a Leo Vesterman ubacio je 13 poena. Na drugoj strani svoju klasu je potvrdio Bojan Bogdanović sa 26 poena (6-9 trojke), Bo Mekejleb dodao je 14, a veoma dobar bio je i Nemanja Bjelica sa 12 poena i 5 skokova.

Partizan je na kraju imao devet skokova više (39-30), ali turski tim je imao potpunu dominaciju u asistencijama (17-7), javlja B92.

Crno-bijeli sada imaju skor 1-3 u A grupi, dok je timu Željka Obradovića ovo bila 12. vezana pobjeda u svim takmičenjima na startu sezone. U narednoj rundi crno-bijeli gostuju CSKA u Moskvi.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender