27. 11. 2021.
Borac – Čelik (17h)

Borac gostuje Travniku

Borac – Čelik (17h)

U taboru Banjalučana vlada optimizam i želja da poslije pobjeda nad Leotarom te Travnikom i Čelik bude u nizu ekipa koje su ove jeseni položile oružje pred “crveno-plavom” četom.

– Samo tri poraza Čelika u prvom dijelu prvenstva pokazuju da je riječ o veoma čvrstoj ekipi. Uz to imaju i najviše remija. Sigurno da nisu ispunili ambicije u prvih 15 kola, jer su bodovno daleko zaostali za vodećima i zato moramo biti i te kako oprezni.

Međutim, smatram da smo u prednosti i da bi uz pomoć vjernih navijača, koje ovom prilikom pozivam da dođu u što većem broju, trebali da zabilježimo pobjedu – naglasio je šef stručnog štaba Borca Dragan Jović, koji u ovom susretu ne može da računa samo na “požutjelog” Sinišu Dujakovića.

Prvotimac Banjalučana Srđan Grahovac poziva na oprez.

– Čelik sigurno zaslužuje bolji plasman od trenutnog i za to moramo biti veoma disciplinovani i maksimalno angažovani ako želimo da dođemo do pobjede. Toga smo svi svjesni, ali želimo da u preostala četiri kola, koja nas očekuju prije odlaska na zimsku pauzu osvojimo što više bodova i što više pobjegnemo rivalima – rekao je Grahovac za Glas Srpske.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender