25. 10. 2021.
Normalizovan saobraćaj u kanjonu Tijesno

Normalizovan saobraćaj u kanjonu Tijesno

Normalizovan saobraćaj u kanjonu Tijesno

Saobraćaj je normalizovan oko 7.30 časova, nakon što je potpuno bio obustavljen. Saobraćaj je od 4.00 časa bio preusmjeravan na regionalni put Srpske Toplice-Čađavica, odnosno preko Manjače.

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH vozi se po mokrim i klizavim kolovozima, a vozači se upozoravaju na oprezniju vožnju, prilagođenu stanju i uslovima na putu, kao i na učestale odrone na dionicama kroz usjeke.

I dalje traju radovi na sanaciji mosta u Karanovcu, pa je na pravcu prema Kneževu dozvoljeno saobraćanje vozilima do pet tona nosivosti i visine do 2,8 metara. Ostala vozila saobraćaju preko Јajca.

Јednom kolovoznom trakom, naizmjenično, u vremenu od 7.00 do 19.00 časova saobraća se na magistralnom putu Banjaluka-Јajce, dionica Srpske Toplice-Karanovac u dužini od 50 do 100 metara. Radovi će trajati do 25. decembra.

Zbog izlaska građevinskih mašina i vozila angažovanih na izgradnji autoputa Banjaluka-Doboj, na magistralnom putu Rudanka-Karuše, na dionicama Šešlije-Јohovac i Јohovac-Rudanka, do kraja godine biće izmijenjen režim saobraćaja pa će se povremene obustave saobraćaja vršiti svaki puni čas i trajaće po 15 minuta.

Zbog deminiranja terena na magistralnom putu Brod-Odžak u naselju Liješće dolaziće do polučasovnih obustava saobraćaja u vremenu od 8.00 do 16.00 časova. Deminiranje i polučasovne obustave saobraćaja u vremenu od 7.00 do 15.00 časova aktuelne su i u mjestu Omanjska na lokalnom putu Makljenovac-Stanovi.

Na graničnim prelazima u BiH nema dužih zadržavanja.

/agencije/

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender