Severina se plaši debakla u Beogradu!

Severina se plaši debakla u Beogradu!

Sporne izjave

Potom je, kako Kurir saznaje, njen menadžment donio odluku da umjesto pet organizuju četiri koncerta, a kako sada stvari stoje, moglo bi se desiti da Severina zapjeva samo tri puta.

– Nakon svega što se dešavalo u poslednje vreme, pošto je krenula bitka za starateljstvo nad detetom između nje i Milana Popovića, uplašena je da je narušen njen imidž kod srpske publike. Posebno izjavama da osporava to što je on izvadio sinu srpski pasoš i što je njen menadžer Tomica Petrović isticao kako bi srpski kralj bakra mogao da kidnapuje malog Aleksandra – naglašava Kurirov sagovornik, koji je veoma dobro upoznat s dešavanjima u Severininom taboru:

Opekla se u Vojvodini

– Umesto Arene, želela je da se tokom pet dana svake večeri pojavljuje na sceni u Sava centru, ali nedavno održani koncerti u novosadskom Spensu i Bečeju dodatno su je demoralisali, pošto nije imala ni približno onoliko gledalaca koliko se nadala. Stoga je odlučeno da probaju da napune bar tri puta Sava centar.

Potvrdu ovih informacija pokušali smo da dobijemo i od pjevačicinog menadžera, ali u toku jučerašnjeg dana nismo uspjeli da stupimo u kontakt s njim.

Gostovala besplatno na Prvoj

Kako bi sebi obezbjedila što jaču kampanju za predstojeće koncerte, Severina je bez novčane nadoknade gostovala u šouu „Tvoje lice zvuči poznato“, a besplatno je snimila i džinglove „Moja Prva“, koji se emituju na ovoj televiziji.

Izvor: Kurir

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender