Goblini: Idemo iz početka!

Goblini: Idemo iz početka!

Goblini: Idemo iz početka!

Šabački pank rok sastav “Goblini” predstavio je u utorak peti studijski album “Roba s greškom” (“Long plej”).

Na novih 13 pjesama publika je čekala tačno 14 godina, budući da su “Goblini” svoj posljednji album “Re kontra” objavili 1999. godine. Poslije autograma i slikanja sa obožavaocima, koji su bukvalno zakrčili prostor ispred prodavnice u Nušićevoj ulici, pjevač i vođa grupe Branko Golubović Golub je rekao:

Ovo je album koji se dugo spremao, ne zato što nam je trebalo dugo vremena da se spremimo za njega, već je način na koji smo ga radili bio neobičan i nekonvencionalan. Koristili smo tehnologiju 21. vijeka, internet, skajp i softvere različitih vrsta, kako bi razmjenjivali ideje na relaciji Islamabad (Pakistan) – Srbija, a gro albuma se uobličavao kada smo ovde, s vremena na vrijeme, provodili po dvije nedjelje zajedno.

“Roba s greškom” za nas u neku ruku predstavlja prvi album. Prošlo je 14 godina, evo nas opet, osjećamo se isto kao i 1994, podvukli smo liniju, krećemo ispočetka! Želimo da album podijelimo sa publikom i biće nam drago ukoliko se nađemo u tome. “Goblini” žele da i dalje budu angažovani.

Naš posao nije da ćutimo, nego da nastavimo da pričamo i bavimo se problemima. Da li su to tabloidni problemi ili da li ne treba pričati o tome, ne znam i ne zanima me. Mi ćemo nastaviti da pričamo.

“Goblini” će uživo predstaviti nove pjesme na velikom beogradskom koncertu 8. marta u Hali sportova (karte 1.000 dinara), prvom na predstojećoj turneji po Srbiji.

Pjesma “Deca iz komšiluka” je prva pjesma sa njihovog novog albuma.

Poslušajte:

/Novosti/

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender