30. 11. 2021.
Klinički centar Banjaluka dobio 344 dušeka

Klinički centar Banjaluka dobio 344 dušeka

Klinički centar Banjaluka dobio 344 dušeka

„Klinički centar ima prijatelje. M:tel je jedan od onih koji su uvijek tu. Sa zadovoljstvom promovišemo ovu aktivnost jer želimo da pokažemo da postoje kompanije koje brinu, koje dijele svoju energiju i svoje dobro sa zajednicom u kojoj posluju, koje su tu kad je potrebno i koje shvataju značaj Kliničkog centra. M:tel je prepoznao situaciju i donirao nam udobnost i kvalitet za potrebu koja u svakodnevnoj borbi da obezbijedimo osnovna sredstva za liječenje pacijenata ne dospije na vrh liste prioriteta za obnavljanje.

Ova vrlo vrijedna donacija je signal nama da privredna zajednica ipak vidi tu našu borbu i da je uz nas,“ rekao je dr Duško Račić, v.d. generalnog direktora Kliničkog centra Banjaluka.

Kompanija M:tel jedan je od najvećih prijatelja i donatora Klinčkog centra Banjaluka već dugi niz godina, te je ova donacija nastavak saradnje i prepoznavanja potreba za poboljšanje uslova liječenja i rada u najvećoj zdravstvenoj ustanovi u Republici Srpskoj.

“Ovom donacijom smo potvrdili svoju opredeljenost da poslujemo društveno odgovorno. Između ostalog, omogućili smo majkama da praznik rođenja deteta dočekaju na novim dušecima u Kliničkom centru Banjaluka, ali i drugim ljudima da im oporavak bude lakši i brži. Naša namera je da svojim primerom motivišemo i druge privredne subjekte da pomognu onima kojima je najpotrebnije,” rekao je Goran Vlaović, generalni direktor kompanije M:tel.

Primjer je već slijedila kompanija „Schwam“, koja je dobavljač dušeka, poklanjajući Kliničkom centru i 240 jastuka.

/ATV/

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender