Mihajlović od subote u Sampdoriji?

Mihajlović od subote u Sampdoriji?

Kako prenose mediji na Apeninima, Mihajlović bi u četvrtak trebalo da obavi ključni razgovor sa čelnicima FSS, poslije kojeg se očekuje kraj saradnje.

Mihajlović bi po tim informacijama ostao na klupi u prijateljskom meču sa Rusijom ovog petka, a tim za koji je nastupao kao igrač preuzeo bi već po povratku iz Emirata.

Sampdorija je otpustila Delija Rosija i odmah je bila zainteresovana za selektora Srbije, kojem 30. novembra ističe ugovor, ali je predsednik FSS najavio da će mu biti ponuđen novi ugovor.

U jednom trenutku se pominjalo da će uprava đenovskog kluba da se okrene prema Edoardu Reji (koji je i dalje opcija dva) ili Zdenjeku Zemanu (od kojeg su potpuno odustali), ali iz najvećeg ligurskog grada u srijedu stižu informacije da su spremni da sačekaju srpskog stručnjaka.

Sampdorija ima devet bodova iz 12 mečeva i nalazi se u zoni ispadanja u Seriji A. U prethodna tri meča izgubili su od Verone, Sasuola i Fiorentine, a za deset dana čeka ih meč sa Laciom, još jednim klubom za koji je Mihajlović igrao i sa kojim je povezivan ove jeseni.

Mihajlovića bismo tako mogli da posljednji put gledamo na klupi Srbije u petak od 17.30, na meču sa Rusijom u Dubaiju. Po informacijama iz Italije prioritet za Mihajlovića u ovom trenutku je da se prijateljski rastane od FSS, prenosi B92.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender