Siniša je garant uspjeha

Siniša je garant uspjeha

Siniša je garant uspjeha

Karadžić je uoči prijateljskog meča Srbije sa Rusijom u Dubaiju rekao da je volja većine da Mihajlović ostane “jer je on garant uspjeha”.

“Siniša je uradio mnogo dobrih stvari, pogotovo u stvaranju novog tima. Napravio je reprezentaciju koja na čelu sa njim ima svijetlu budućnost i ne vjerujem da bi neko, ko bi ga eventualno naslijedio, nešto bitno mijenjao”, rekao je Karadžić.

Posljednjih dana italijanski mediji spekulišu da bi Mihajlović mogao da preuzme Sampdoriju, a nedavno su isto pisali za Lacio, kada je on izjavio da ima posao i da ga ne zanima.

“Neće Mihajlović otići sa kormila selekcije tek tako. Mislim da postoji volja većine da on ostane selektor, ali ne bih volio da prejudiciram takav rasplet. Za dvije nedelje donijećemo odluku o Mihajloviću. Da sačekamo da prođu ove dve utakmice, pa ćemo rješavati sva tekuća pitanja, kako ona vezana za selektora tako i za moja.

Uglavnom, javnosti neće biti dosadno u decembru”, rekao je zagonetno predsjednik FSS.

Ono što je između ostalog obilježilo posljednju godinu Mihajlovićevog mandata na mjestu selektora je slučaj “Ljajić”.

“Zna se moj stav oko Ljajića, mislim da mu je mjesto u A selekciji, ali isto tako postoji problem koji mora da riješi isključivo sa selektorom Mihajlovićem. Ljajiću su poznati principi Sinišinog rada i zbog tih nesuglasica ne znam kad će i da li će Adem zaigrati za nas”, ponovio je priču Karadžić.

/Novosti/

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender