18. 10. 2021.

Otvoren međunarodni sajam “Putevi zdravlja”

Otvoren međunarodni sajam “Putevi zdravlja”

Na sajmu, koji će trajati do 16. novembra, predstaviće se pružaoci zdravstvenih usluga i proizvođači zdrave hrane iz Republike Srpske, FBiH, Srbije, Rusije, Turske, Slovenije, Hrvatske i Crne Gore.

Direktor TO grada Banjaluka Ostoja Barašin rekao je da je cilj Sajma da Banjaluka postane metropola zdravlja, te da na najjednostavniji način spoji pružaoce usluga u oblasti zdravlja i korisnike.

U okviru sajma biće organizovani i “Vrtići zdravlja”,

“Јuniorska olimpijada”, “Dječiji kutak”, posvećeni djeci predškolskog i školskog uzrasta, jer smatramo da naše građane treba učiti od malih nogu zdravom načinu života, očuvanju i unaprijeđenju zdravlja, istakao je Barašin.

Na trodnevnoj sajamskoj manifestaciji očekuje se više od 200 učesnika i izvođača programa u vezi sa zdravim životnim stilovima i zdravljem.

“Ove godine ćemo na jednom mjestu okupiti predstavnike zvanične, alternativne i integrativne medicine, koji će imati priliku da posjetiocima predstave svoje proizvode, demonstriraju metode liječenja i kroz stručne analize i ocjene eminetnih stručnjaka potvrde njihovu efikasnost”, rekao je Barašin.

Izvor: Agencije

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender