25. 10. 2021.
DK: Novak i Štepanek prvi na terenu

DK: Novak i Štepanek prvi na terenu

DK: Novak i Štepanek prvi na terenu

Poslije ovog duela koji počinje u 16 časova, na teren će izaći Dušan Lajović i Tomaš Berdih.

U subotu će se igrati meč dublova, a po mnogima, to je poen koji Srbiji može mnogo da znači. Za tim Srbije nastupiće Nenad Zimonjić i Ilija Bozoljac, koji će za protivnike imati Jana Hajeka i Lukaša Rosola.

U nedjelju program počinje od 14 sati, a otvoriće ga svojim duelom Đoković i Berdih. Poslije njih, igraju Lajović i Štepanek.

Dejvis kup će osvojiti reprezentacija koja prva zabilježi tri pobede.

Drugi teniser sveta Novak Đoković igraće prvi protiv Štepaneka, a poslije žrijeba izjavio je da je važno da Srbija startuje pobjedom.

“Uobičajena procedura, finale Djevis kupa privlači više pažnje, zato je cijeli događaj llepši, pa i mi osjećamo veće uzbuđenje pred početak vikenda. Svi smo uzbuđeni i jedva čekamo da počne. Izvučen sam da igram prvi i važno je da počnemo pobjedom. Janko je povrijeđen, dao je sve od sebe da se oporavi, dvije nedjelje se koncentrisao na oporavak, ali nije uspio. Moraćemo da se snađemo bez njega”, rekao je Novak.

On je dodao da poslije povrede Tipsarevića postoji šansa da igra i u dublu, ali da će se o svemu dogovoriti sa selektorom Obradovićem.

“Ne isključujem mogućnost da igram u dublu, da igram sva tri dana. Imamo izbora, Ika (Bozoljac) je podjednako dobar u singlu i dublu, Duci (Lajović) je skoro osvojio Čelendžer. Dobro se osjeća na terenu i dobiće priliku da igra. Mislim da će mu publika pomoći, a možda će i uspjeti da napravi iznenađenje. Vidjećemo kako će se poslije prvog dana kretati rezultat, pa ćemo praviti planove”, dodao je Đoković.
Izvor. B92 | ĐN

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender