18. 10. 2021.
Magat preuzima “Orlove”?

Magat preuzima “Orlove”?

Magat preuzima “Orlove”?

Mihajlović je više puta naglasio da će napustiti kormilo reprezentacije ukoliko Tomislav Karadžić ne ostane na čelu saveza. Navodno, u savezu postoji opozicija koja ne gubi vrijeme i radi na tome koga će postaviti kao novog selektora.

Mediji u Beogradu navode da u duhu političkih trendova Vlada Srbije, koja je angažovala nekoliko inostranih stručnjaka (Dominik Stros-Kan, Franko Fratini, Alfred Guzenbauer) i fudbalski radnici potpomognuti bogatim domaćim biznismenima, žele da angažuju eminentnog stručnjaka, koji bi u srpski fudbal uveo disciplinu i vratio Srbiju na evropski kolosijek.

Prva opcija je dovođenje nekadašnjeg trenera Bajerna iz Minhena i Volfzburga, koji je sa ovim ekipama tri puta osvajao Bundesligu.

Feliks Magat je stručnjak koji ima vrlo teške treninge i kod kojeg je disciplina i borbenost na najvišem nivou.

Ako iz nekog razloga ne bi došlo do dogovora sa Magatom, ulogu favorita za selektorsko mjesto preuzeo bi strateg omladinske reprezentacije Srbije Ljubinko Drulović.

On se i ranije spominjao kao moguća zamjena za Mihajlovića, a svoj kvalitet pokazao je na Evropskom prvenstvu za omladince u Litvaniji kada je sa Srbijom osvojio prvo mjesto.

/agencije/

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender