16. 10. 2021.
Mlada pokupila poklone i pobjegla sa svadbe

Mlada pokupila poklone i pobjegla sa svadbe

Mlada pokupila poklone i pobjegla sa svadbe

Mlada je pobjegla baš u trenutku kada je muzika zasvirala pjesmu Šabana Šaulića “Skini prsten s desne ruke”.

Mladoženja Miroslav Miletić, zajedno sa mnogobrojnim gostima ostao je zbunjen, iščekujući da mu se mlada vrati, a kada se to nije desilo, svi su se razišli kućama.

“Znali smo da je snajka već imala nekoliko brakova i vanbračnih veza iza sebe, ali niko nije mogao ni da pretpostavi da će se ovo desiti. Blago rečeno, bili smo šokirani kada je Sonja usred slavlja pokupila poklone i otišla u nepoznatom pravcu.

Ne treba ni govoriti da je svadba završena istog momenta. Mladoženja nas je nekoliko mjeseci prije vjenčanja uvjeravao da se ona promijenila i da joj se stare greške neće ponavljati”, kaže R.M. jedan od mladoženjenih rođaka.

Po milanovačkoj čaršiji kruže razne priče o ovoj svadbi, mahom šaljive, mada, kako saznaje list, mladoženji nije ni do priče, ni do šale.

Ekipa “Naših novina” otišla je i do kuće Sonje Stefanović, a jedna gospođa novinarima je rekla:

“Naša Sonja je veoma emotivna i ovo je mnogo pogodilo. Ni nama još nije rekla šta je natjeralo na ovakav korak, ali koliko je poznajem, neko ili nešto ju je mnogo povrijedilo. Ona samo želi da voli i da bude voljena”, rečeno je novinarima “Naših novina” u kući “odbjegle mlade”.

Izvor: Naše novine

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender