25. 10. 2021.
Premijera dokumentarca o Mariji Šerifović 27. novembra! (VIDEO)

Premijera dokumentarca o Mariji Šerifović 27. novembra! (VIDEO)

Premijera dokumentarca o Mariji Šerifović 27. novembra! (VIDEO)

U “Sava centru” će 27. novembra biti premijerno prikazan dokumentarni film “Ispovest” u kojem Marija Šerifović, kako je najavljeno, otkriva sve tajne iz svog života.

Pjevačica je odlučila da otvori dušu, i govori o tome da li je spavala sa djevojkama, sa kim je imala seks a sa kim ne, i kome je spremna da oprosti. Takođe, Marija objašnjava koliko joj znače tetovaže i kakav je njen odnos sa porodicom.

Uz link kojim najavljuje premijeru, pjevačica je na svom Tviter profilu napisala:

Ja sam spremna, a vi?!

Sve ono što je interesovalo o životu Marije Šerifović, javnost će imati priliku da vidi na platnu, i to u filmu „Ispovest“, koji predstavlja njenu autobiografiju, a u kojem je pjevačica otkrila razlog zbog kojeg napušta Srbiju.

Iako je njena popularnost naglo porasla posijle muzičkog takmičenja „Evrosong“, Marija je razočarana jer time, kako je navodno istakla u dokumentarcu, ništa nije dobila, a kako „Alo!“ saznaje, u filmu je otkrila da iz svoje rodne zemlje odlazi jer su pojedinci koristili i nju i njene finasije.

Premijera dokumentarca o Mariji Šerifović 27. novembra! (VIDEO)
scena iz dokumentarca

Marija je dugo radila na ovom dokumentarcu i prezadovoljna je krajnjim proizvodom. Film opisuje pojedine segmente njenog života, uključujući onaj kada je pobijedila na muzičkom takmičenju „Evrosong“.

Upravo tada, kada joj je naglo porasla popularnost, Marija je naišla na niz razočaranja. Iako je mnogo voli svoju zemlju, donijela je odluku da se odseli iz Srbije, a u dokumentarcu je otkrila i zašto.

Od svoje zemlje poslije „Evrosonga“ nije dobila ništa, ni finansijski, ni poslovno. Gomila ljudi u njenom životu je samo koristila nju i njene finansije i doživjela je brdo razočaranja. To je jedan od najvećih razloga što je riješila da emigrira.

Kada se vratila sa „Evrosonga“, bila je omiljena, a od toga nije imala baš nikakve koristi – izjavio je za „Alo!“ izvor blizak pjevačici koji je imao priliku da pogleda dokumentarac i dodao da se film sastoji od osam priča.

– Marijin dokumentarni film se sastoji od osam priča koje nose nazive „Istina“, „Spasenje“, „Pobeda“, „Oproštaj“, „Vera“, „Energija“, „Sudbina„ i „Tajna“, a početna slova ovih riječi daju ime samog filma.

Marija će dokumentarac premijerno predstaviti 27. novembra u Velikoj dvorani Centra „Sava“ a do tada se neće oglašavati u javnosti – dodao je izvor blizak Šerifovićevoj.

Marija Šerifović će ovim filmom otkriti neke od najvećih tajni u njenom životu i zaustaviti spekulacije koje se tiču njenog seksualnog opredeljenja, a kakva će reakcija publike biti ostaje nam da vidimo.

Trejler za dokumentani film o Mariji Šerifović:

http://www.youtube.com/watch?v=zMPPGbo7uQs

/Telegraf, Alo/

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender