20. 10. 2021.
Tajne seksipilnog izgleda

Tajne seksipilnog izgleda

Tajne seksipilnog izgleda

1. Najvažniju osobu volite najviše

Već ujutro sebi recite koliko ste odlična osoba i kako zaslužujete da se volite. Započnite se bolje brinuti o sebi i raditi na svome samopouzdanju. Seksipilne žene znaju da je ljepota pitanje stava i da privlačnost započinje iznutra.

2. Nemojte jesti salatu ako vam se jede tjestenina

Slijedite svoj ukus i nemojte ga previše preispitivati, jer ćete u protivnom biti nezadovoljni. Takođe, uskraćivanje zadovoljstava učiniće vas iritantnom osobom. Naravno, ne trebate jesti sve što vidite oko sebe, nego umjereno jesti kada ste gladni ono što vam se jede.

3. Nemojte čekati proljeće da obrijete noge

Bez obzira na godišnje doba uvek budite uredni. Depilirajte se, počupajte obrve, napravite piling, njegujte kožu hidratantnim sredstvima…

4. Kupite dobar grudnjak

Grudnjak koji vam savršeno pristaje je uvek dobra investicija. Grudnjake nosite svaki dan, pa ni jedan nije preskup. Donje rublje bi vam uvijek trebalo biti privlačno i lijepo, jer ćete se i vi tada osjećati tako.

5. Da, obucite to

Ako vidite nešto što vam se sviđa, a strah vas je šta će okolina reći, ugušite taj strah u sebi i to obucite. Da biste se svidjeli drugima, prvo se morate sviđati sebi, pa radije slijedite svoj ukus, nego tuđi.

Izvor: covermagazin.com

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender