Toni Cetinski: Beogradska publika je posebna

Toni Cetinski: Beogradska publika je posebna

Toni Cetinski: Beogradska publika je posebna

Toni Cetinski obilježiće 23. novembra 25 godina karijere koncertom u „Kombank areni“. Nepopravljivi romantik u duši, kako pjevač sebe naziva, nastupio je već dva puta u najvećoj dvorani u regionu.

Posljednji put je pjevao Beograđanima za Dan ljubavi 14. februara prošle godine, kada je prepuna „Arena“ zaljubljenih parova gorjela od emocija, a Cetinski poručuje da ništa manje ne očekuje ni ovog puta.

Biće to klasičan koncert koji izvodim sa bendom, a pesmu sa kojom ću ga započeti odabraće publika – rekao je u srijedu na konferenciji za medije Toni Cetinski.

– Volim interakciju sa fanovima na društvenim mrežama. Osluškujem njihov puls i tako biram repertoar. Na koncertu ću izvoditi i numere sa novog albuma „Opet si pobijedila“. Produkcija će biti moćnija nego na prethodnim koncertima, čime ćemo nadomjestiti nedostatak igrača na sceni.

Volim da pjevam u Beogradu, jer me vaša publika uvijek lijepo dočeka. Ona je nešto posebno. Aplauz koji sam dobio na prošlom koncertu za interpretaciju pjesme „Karuzo“, nigde se nije ponovio, a svuda sam je pjevao. To je ono što me posebno raduje.

Pjevač se pred novinarima pojavio vidno mišićaviji, od napornih treninga u teretani, i u rokerskoj odjevnoj kombinaciji, otkrivši da je veliki zaljubljenik u rokenrol.

– Kada bi od roka moglo da se živi, to bih i svirao. Na početku karijere smatrao sam da ne mogu cijelog života pjevati o ljubavi. Vremenom sam shvatio da je ona nepresušna inspiracija i moj najveći pokretač – istakao je Toni, dodajući da bi na koncertu volio da vidi prijatelja i kolegu Đuleta iz „Van Goga“.

Zakasnio zbog Noleta

Toni je zakasnio petnaestak minuta na konferenciju za medije, ali iz, kako je rekao, opravdanih razloga. U holu hotela „Falkenštajner“, u kojem se družio sa novinarima, sreo je najboljeg svjetskog a našeg, tenisera Novaka Đokovića.

– Presrećan sam što sam upoznao trenutno najboljeg sportistu na svijetu. Pozvao sam ga na koncert, ali on, nažalost, neće biti u zemlji. Poželio sam mu sreću na Dejvis kupu. Pohvalio mi se da je uzeo na aukciji gitaru Ronija Vuda, otrčavši do kola kako bi mi je pokazao. Obećao mi je da će mi dati reket, a mojoj deci majice i kačkete – rekao je ushićeno pjevač za “Novosti”.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender