19. 10. 2021.
Udaje se Goca Tržan?

Udaje se Goca Tržan?

Goca i Raša su u stabilnoj vezi koja bi kad-tad rezultirala brakom. Oni i inače žive kao da su u braku, a Goca ne smatra da papir išta mijenja, te nije ni vidjela da postoji potreba da ozvaniče vezu, kaže izvor blizak paru.

Pop zvijezda Goca Tržan će uskoro stati na ludi kamen po drugi put. Njen četrnaest godina mlađi dečko Raša Novaković, sa kojim je već dve godine u vezi, prije dvije nedjelje je zatražio pjevačicinu ruku i ona je pristala.

Kako kaže sagovornik, Goca je u posljednje vrijeme intenzivirala kontakt sa bivšim dečkom, Markom Lakićevićem i to je bio signal Raši da se odluči na veliki korak.

goca i raso

“Goca i Raša su u stabilnoj vezi koja bi kad-tad rezultirala brakom. Oni i inače žive kao da su u braku, a Goca ne smatra da papir išta mijenja, te nije ni vidjela da postoji potreba da ozvaniče vezu.

Zbog svega toga njegova prosidba je za nju došla kao iznenađenje, ali je ipak oduševljeno pristala da se uda za njega.

Datum vjenčanja još nisu utvrdili, ali je izvjesno da će to biti tokom sljedeće godine”, kaže naš sagovornik blizak novopečenim vjerenicima.

On dodaje da je Goca rado viđen gost kod Rašine porodice i da je u njihovoj kući već svi doživljavaju kao snaju, dok Gocina ćerka Lena u potpunosti prihvata Rašu koji se prema njoj ophodi kao pravi otac.

Raši će inače ovo biti prvi brak, a Goci drugi. Ona se 2007. godine udala za javnosti nepoznatog Ivana Marinkovića.

Par je ubrzo dobio ćerkicu Lenu, ali su se razveli 2011. godine, a njihov razvod izazvao je ogromno interesovanje medija i javnosti.

Kada smo pozvali Gocu da bismo dobili potvrdu naše informacije, Goca je vidno raspoložena rekla: “Simpatična su mi vaša saznanja, ali ja to ne bih komentarisala”, s osmijehom nam je odgovorila pjevačica.

/Blic/

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender