24. 10. 2021.
Dupla MTV premijera: MVP – Neka košta ko'lko košta & LAKA – Gasovi

Dupla MTV premijera: MVP – Neka košta ko'lko košta & LAKA – Gasovi

Dupla MTV premijera: MVP – Neka košta ko'lko košta & LAKA – Gasovi

Nakon singla “Zvezde” koji je premijerno prikazan na regionalnom MTV kanalu, Bane Lalić i MVP snimili su još jedan sjajan spot, ovoga puta za pjesmu “Neka košta kol'ko košta”.

Spot je sniman u Španiji i u Beogradu, a ekipa iz benda je otkrila jednostavan način kako da se brzo “prebacite” sa plaže u Španiji u park kod Ušća u Beogradu. O čemu se zapravo radi, gledaoci MTV kanala imaće šansu da vide već ovog ponedjeljka, 18. novembra u 20:00.

Režuju potpisuje Bane Lalić dok je kamerman i ovoga puta bio Igor Miljković, zaslužan za gotovo sve spotove sastava MVP. Jedan dio pjesme otpjevao je poznati hip hoper Ognjen Kostić Struka a u spotu se, (pored članova benda i nezaobilaznih ljepotica u bikinijima) pojavljuje i frontmen sastava Neverne Bebe Milan Đurđević.

Nakon pauze od nešto više od godinu dana, Laka ima novi singl i sasvim novi spot za singl „Gasovi”!

Kao što smo već navikli, Lakine pjesme lepršaju između trenutno aktuelnih političkih tema, preko uvijek aktuelne ljubavne i životne filozofije prikazane kroz prizmu satirične igre reči.

Ipak, koliko god prepoznatljiv, Laka sa svakom novom pjesmom i dalje uspijeva da napravi iskorak napred. Ovog puta inspiracija je Lakin stav o Evropskoj Uniji.

Produkciju video spota potpisuje reklamna agencija FABRIKA iz Sarajeva, režija: Salem Kapić-Kantardžić, direktor fotografije: Erol Zubčević, montaža: Antonio Ilić, kostim: Ina Arnautalić (JaJe), šminka: Maja Talović. Osim Lake i Mirele u spotu se pojavljuju i plesačice iz plesnog studia „Lucca dance” iz Sarajeva.

/atastar.rs/

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender