21. 10. 2021.
Janković: Hvala na pozivu, ali…

Janković: Hvala na pozivu, ali…

Janković: Hvala na pozivu, ali…

Taj susret igra se 19. novembra u Užicu, a u novinarskom sastavu, koji će da vode Milovan Rajevac i Ljubiša Stamenković, naći će se nekoliko većih imena koja ne igraju za nacionalni tim.

Među njima je trebalo da bude i Janković, ali je, ipak, vezista Verone morao da se zahvali na pozivu.

„Izuzetno mi je drago i imponuje mi to što sam dobio poziv da igram za novinare, ali u ovom trenutku obaveze koje imam u Veroni mi ne dozvoljavaju da budem narednog utorka u Srbiji. Očekuju nas vrlo važne utakmice u šampionatu Italije i svaki trening nam je bitan kako bi uspeli da održimo visok nivo forme i nastavili sa sjajnim rezultatima“, rekao je Janković za B92.

Janković se od početka sezone ustalio u prvoj postavi najprijatnijeg iznenađenja Serije A, Verone, zahvaljujući odličnoj formi koju pokazuje na terenu. 29-godišnjak je u posljednjih nekoliko kola bio najbolji pojedinac svoje ekipe, pa je tako na dijelu pokazao čelnicima Verone da nisu pogrešili kada su ga ovog ljeta doveli iz Đenoe.

Prva od važnih utakmica koje je pomenuo Janković biće gradski derbi sa Kjevom, koji je na programu odmah poslije pauze zbog reprezentativnih utakmica, a poslije toga slijedi teško gostovanje Fiorentini.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender