18. 10. 2021.

Razmjenjivali nježnosti: Vlada Mandić ljubi Anu Nikolić

Mandić i Nikolićeva su tom prilikom izlgedali kao pravi ljubavni par, a osmjeh nisu skidali sa lica, bez obzira na znatiželjne poglede ljudi.

“Između Ane i Vlade postoji nešto jako, jer su prošle nedelje sedeli u jednom kafiću u Beogradu i neprestano se mazili, a potom i ljubili, bez ustezanja. Njih dvoje sedeli su više od dva sata, pričali i ljubili se, a gosti su ih, naravno, čudno gledali jer svi živi čitaju u novinama da je Ana navodno u vezi sa Ćazimom Osmanijem, a mnogi još uvek misle i da je Vlada sa glumicom Marijom Petronijević”, priča izvor i dodaje da je pjevačica djelovala srećno u Vladinom društvu.

Međutim, sve ovo je Vlada Mandić porekao rekavši da se prošle nedjelje nije ljubio ni sa kim, ali ga je, ipak, zanimalo u kojem kafiću je viđen.

“U kojem kafiću? To nije tačno”, rekao je kroz smeh Mandić, koji je potom dodatno upitao: “Je l’ imate neke slike?”, pitao je pomalo nervozno.

“Pa ne možete da imate slike jer se to nije desilo. Poznajem Anu, to da, dobra mi je drugarica i nije istina da smo se ljubili”, rekao je Vlada, dok je umjesto Ane izjavu dao njen brat Marko Nikolić, koji je sve oštro demantovao.

“Nemam komentar na gluposti i dezinformacije”, rekao je Marko.

Izvor: Alo

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender