Šansa Borac m:tel-a  za osvetu

Šansa Borac m:tel-a za osvetu

Šansa Borac m:tel-a za osvetu

Poraz u “Boriku” 26:33 još uvijek boli Banjalučane, koji igraju mnogo bolje nego na početku lige, kada su imali mnogo problema sa povredama. Velika uzdanica trenerskog tandema Jani Čop – Bojan Crnomarković u duelu desetog kola biće sve bolji Nemanja Bezbradica.

– Igramo dobro u posljednjih mjesec dana i nemamo razloga da se plašimo Lovćena, koji je jedinu pobjedu zabilježio baš protiv nas. Mnogo nam znači što smo konačno svi zdravi, a dolazak Ratka Nikolića donio je novu dimenziju u našu igru. Nama bekovima je mnogo lakše igrati kada na liniji stoji tako kvalitetan igrač. Takođe, prihvatili smo sve taktičke zamisli Janija Čopa – rekao je Bezbradica.

Problema sa povredama imao je i talentovani bek Borca, ali na sreću sada je sve u redu.

– Prošle godine pauzirao sam zbog povrede šake, u ovoj sezoni imao sam problema sa nogom, ali sve je prošlost. Osjećam da napredujem zajedno sa ekipom, što potvrđuju i posljednje partije, ali znam da svi zajedno možemo još mnogo bolje. Nadam se da ćemo već na Cetinju upisati treći trijumf – istakao je Bezbradica.

Prvi dio prošle sezone Bezbradica je proveo na pozajmici u Prijedoru, bio najbolji strijelac Premijer lige BiH, a na meču protiv Konjuha postigao čak 16 pogodaka.

– Pamtiću zauvijek tu utakmicu, ali nije mi toliko važno da postignem veliki broj golova. Tada se tako namjestilo, ali mnogo važnije od individualnog učinka je da ekipa igra dobro i pobjeđuje – zaključio je Bezbradica.

Pod velikim znakom pitanja za večerašnji susret su golman Mirza Haseljić i pivot Ratko Nikolić koji su povrijeđeni.

Rnić

Vojvodina, šampion Srbije i trener Momir Rnić juče su sporazumno raskinuli saradnju. Iskusni stručnjak donio je Novosađanima titulu prošle godine, ali ove sezone rezultati nisu bili na nivou ambicija kluba. Vojvodinu će do daljeg predvoditi Rnićev pomoćnik Dragan Kukić.

/Glas Srpske/

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender