17. 10. 2021.

Jovana Joksimović: Željko voli da mi ugađa u svemu

Jovana Joksimović, koja je u četvrtom mjesecu trudnoće, otkrila je u intervjuu za magazin Stori da ona i njen suprug Željko Joksimović ne znaju kog je pola beba koju će roditi u aprilu.

Jovana je naglasila da se osjeća odlično jer je period trudničkih mučnina sada iza nje. I dalje radi na jutarnjem programu istim tempom, ali je zbog drugog stanja promjenila neke navike.

– Ostavila sam cigarete i odrekla se svega što ne valja. U prvih mjesec dana to jeste bila velika fizička promena za organizam, ali istovremeno sam se osjetila mnogo bolje, budući da mi je ishrana sad bazirana na principima zdravog života – rekla je lijepa voditeljka i dodala:

– Oduševljena sam izrekom „trudnicu ne smiješ ni za šta da odbiješ“ i maksimalno je koristim i uživam u tome, a Željku prija da mi u svemu udovoljava. Ranije mi nije bilo jasno zašto žene koje imaju djecu pričaju o trudnoći, pa sam govorila: „Ne mogu da slušam o tome.

Šta je tu tako posebno?“ Sada sam shvatila koliko želim da davim sve oko sebe tom temom, jer je lijepo govoriti o nečemu što i jeste za hvalu i priču – kaže Jovana.

– Ponašanje pod naletom hormona potpuno je nenormalno, nisam nervozna jer nemam razloga za to, ali razdražljiva jesam. Nekad zastanem zbog neke svoje reakcije i zapitam se jesam li to ja – iskrena je Jovana.

/Kurir/

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender