Ana Nikolić: Ćazime, gadi mi se što sam spavala s tobom

Ana Nikolić: Ćazime, gadi mi se što sam spavala s tobom

Ana Nikolić: Ćazime, gadi mi se što sam spavala s tobom

Pošto albanski biznismen ne želi da komunicira s njom, ona ga proganja porukama, do kojih je Kurir došao.

Kako saznaje list, Ćazim je otkačio Nikolićevu, što se jasno može zaključiti iz njenih riječi. Ana je zbog toga očajna, što je sama potvrdila u svom pisanju. Kako kažu izvori, Ana je mislila da će joj Ćazim skinuti zvijezde s neba, a ujedno i da će za medije pričati šta mu ona izdiktira. Tako je, nakon njihove fotografije iz jednog kluba u Cirihu, a koju je Kurir prvi objavio, Osmanija „savjetovala“ šta da kaže.

– Ovo ćeš da kažeš: Anu nisam poznavao do te proslave, na kojoj smo se i upoznali. Ona je jedno divno stvorenje, jedna dobra, prelijepa žena i uz sve to i uspješna. Ako bih se ja pitao, sutra bih je oženio – glasi jedna od njenih „zapovijesti“.

Kako joj se nije javljao na telefon, Nikolićka je bila sve više napeta.

– Ja sam, javi se. Kosa mi se digne s glave – pisala je, a nakon nekoliko minuta ponovo:
– Zašto nećeš da se javiš?

Ćazim je i dalje ćutao.

– Šta si, bre, ti umislio da si?! Ko si, bre, ti da se tako ponašaš?! Sama se sebi gadim što sam ikada i spavala s tobom – bila je jedna od Aninih poruka upućenih Feliksu, a koja potvrđuje ono što pjevačica pokušava da demantuje. Ona je potkačila i lijepu Osmanijevu djevojku Mandu Popović, na koju je, kako kažu izvori lista, ljubomorna.

– Javi se hitno! Užasno više, Mande, Pande, Sande, Vande, hahaha… – napisala je pjevačica.

List navodi da su pozvani i Ćazim i Ana, ali se nisu javljali.

2

Manda: Njoj treba psihijatar!

Ćazimova djevojka Manda Popović prvi put je odlučila da se javno oglasi:

– Baš ste me zabavili porukama koje ste mi pročitali. Dostojanstvo mi ne dozvoljava da komentarišem sve i svakog, ali probaću da pomognem ljudski, kao što uvijek činim. Iako nisam psihijatar, primjećujem da djevojci koja je ovo pisala nešto nedostaje.

Ovako zvuči neko ko želi da se po svaku cijenu uda. Ako je njoj potrebna pomoć, rado ću se raspitati kod prijatelja ima li neka prilika za nju, da se ne blamira! Da se uda, usreći i počne da živi normalno kao i sve srećne, voljene, ostvarene i zadovoljne žene – rekla je Manda kroz osmijeh.

/Kurir/

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender