26. 09. 2021.
Do članka, lista ili koljena… kakve čizme vam pristaju?

Do članka, lista ili koljena… kakve čizme vam pristaju?

Do članka, lista ili koljena… kakve čizme vam pristaju?

Ukoliko ste visoki i vitki, ne morate mnogo da mozgate: svaki model će vam dobro stajati, bilo da ga obujete uz mini suknju, haljinu do koljena, uzane farmerke ili helanke. Ukoliko niste svjesni koliko su vaše duge noge lijepe, onda ih “skratite” modelom do pola lista.

Jasno vam je da isti model nikako nije za niže osobe, za koje su idealne čizme do koljena,ali samo one uzane.

U čizmama preko koljena ćete vizuelno “izdužiti” noge, ali nikako ih nemojte nositi ako ste jači u bokovima.

Nemojte nositi čizme preko koljena sa visokom štiklom tokom dana, osim ako ne učestvujete u nekom matine maskenbalu, gdje ćete biti žena mačka iz istoimenog filma!

Kratke čizme, koje su sada baš popularne, naročito ako su bez štikle i imaju nitne, odlične su uz džins, pantalone, helanke i uzane haljine i suknje. Udobne su, a efektne, tako da su odlično rješenje za situacije kada pravo s posla ili fakulteta, treba da produžite u noćni život.

Kao mačak u čizmama izgledaćete ako čizme koje se savijaju preko koljena nosite uz helanke. One bolje idu uz uzane pantalone ili šortseve od štofa, pliša, somota.

Čizmice kakve je nosio Petar Pan možete da obujete uz uzane suknje ili haljine, bilo koje dužine. One bolje pristaju osobama sa tanjim nogama, a nikako nisu za dame sa jačim listovima.

Da “čizma glavu čuva” znamo svi, ali to nije jedina funkcija ove obuće. U njima treba i da izgledate lijepo na poslu, da vam bude udobno i toplo tokom šetnje.

Izvor: mondo.rs

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender