20. 10. 2021.
Parlamentarci Srpske sutra u posjeti Skupštini Srbije

Parlamentarci Srpske sutra u posjeti Skupštini Srbije

Parlamentarci Srpske sutra u posjeti Skupštini Srbije

Parlamentarce iz Srpske prvo će primiti Stefanović, a zatim će biti održani odvojeni susreti predsjednika više odbora parlamenta Srpske sa kolegama iz parlamenta Srbije iz oblasti administrativnih pitanja, evropskih integracija, odbrane i unutrašnjih poslova i finansija.

Predviđeni su sastanci članova Odbora Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja sa predsjednikom Administrativne komisije parlamenta Republike Srpske Spomenkom Stevanović, saopšteno je iz Skupštine Srbije.

Razgovaraće i članovi Odbora Skupštine Srbije za evropske integracije sa predsjednikom Odbora Narodne skupštine Republike Srpske za evropske integracije i regionalnu saradnju Branislavom Borenovićem, kao i članovi Odbora Skupštine Srbije za odbranu i unutrašnje poslove i Odbora za kontrolu službi bezbjednosti sa predsjednikom Odbora parlamenta Srpske za bezbjednost Nenadom Stevandićem.

Predviđen je susret članova Odbora Skupštine Srbije za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava i skupštinskog Odbora za privredu, regionalni razvoj, trgovinu, turizam i energetiku sa predsjednikom Odbora Narodne skupštine Srpske za finansije i budžet Urošem Gostićem i zamjenikom predsjednika Odbora za privredu Radovanom Viškovićem.

Sastaće se i članovi Odbora parlamenta Srbije za obrazovanje, nauku, tehnološki razvoj i informatičko društvo sa predsjednikom Odbora Narodne skupštine Srpske za obrazovanje, nauku, kulturu i informisanje Gordanom Dukić.

Poslije svih sastanaka biće objavljeno saopštenje.

/agencije/

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender