30. 11. 2021.
I Pavković napustio Igokeu

I Pavković napustio Igokeu

I Pavković napustio Igokeu

“Raskinuli smo ugovor sa Pavkovićem, a toj odluci se protivio Bajić. Nema potrebe da gomilamo igrače kad na toj poziciji imamo Nemanju Gordića i Serherija Gipsona. Tu je i mladi Draško Knežević, tako da je ta pozicija popunjena”, rekao je Spasojević i najavio još jedan odlazak iz Igokee.

O razlozima zašto Bajić nije više trener, rekao je:

U razgovorima koji traju duže vrijeme nismo se koncepcijski složili o nekim bitnim pitanjima unutar kluba i igračkog kadra. Prije početka sezone Bajiću smo dali odriješene ruke da sastavlja ekipu i dovodi strance.

Vidjelo se da je bilo loše selekcije i previše promašaja. U situaciji zgusnutog rasporeda i igranja mečeva srijedom i subotom došlo je do zasićenja i umora kod Bajića. Sporazumno smo raskinuli ugovor, mada je on namjeravao podnijeti ostavku poslije utakmice sa Solnokom. Željeli smo da ostane na čelu tima, ali do toga nije došlo”, rekao je Spasojević.

Јoš nije poznato da li će Igokea dobiti novog trenera ili će Bajićev posao nastaviti njegom pomoćnik Latinčić. Već u srijedu Igokea u Laktašima dočekuje Karšijaku u Evrokupu.

/sportal.rs/

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender