18. 10. 2021.
Novaku ponovo “Zlatni krompir”

Nole na antidoping kontroli skoro pet sati!

Mnogi se zapitali zašto nije bilo Novaka Đokovića na klupi tokom dubl meča drugog dana finala Dejvis kupa u “Kombank areni”, kada su vjerovatno i presudni bod osvojili Tomaš Berdih i Radek štepanek protiv kombinacije Nenad Zimonjić – Ilija Bozoljac.

Prema pisanju “Sportskog žurnala”, Đoković je tokom meča bio na antidoping kontrola – u dva navrata, što je trajalo skoro četiri i po sata!

Da li je ovo odgovor Antidoping agencije na žestoke kritike Đokovića zbog slučaja Viktora Troickog, o čemu je srpski najbolji teniser govorio u Londonu na završnom Mastersu, ali i poslije pobjede prvog dana finala, tek Đoković je bio strašno neraspoložen jer nije mogao da prati meč dublova.

Nije u potpunosti jasno zašto se Agencija opredjelila da baš u tom trenutku testira Đokovića, a kamoli zašto je to toliko trajalo.

Koliko Đokoviću znači da bude uz svoje saigrače tokom mečeva govori i njegovo požurivanje (ne i skraćivanje) konferencije za medije poslije pobjede nad Berdihom u nedjelju, kako bi se što prije vratio na teren da posmatra meč Dušana Lajovića i Radeka Štepaneka.

/Telegraf/

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender