19. 10. 2021.

10 signala da vas dečko obožava

Muškarci su teški na riječima. Po prirodi stvari su zatvoreniji od žena i teže ispoljavaju emocije, što ženski svet često zna da baci u razne zablude. Ono što dame najčešće tišti to je koliko je zapravo muškarac zagrijan u vezi i da li mu je zaista stalo do onoga “Mi” ili gleda na vezu kao na prolaznu stvar.

Imate li slične dileme, trebalo bi da znate da muškarac ne mora da progovori ili vam kaže “volim te” da biste to znali. Postoje stvari koje vam to mogu staviti do znanja, a da ni ne progovori.

2

Ispunjava vaše želje

Zaista je slatko kada muškarac zna šta volite i na taj način zna da vam ugodi svakodnevnim sitnicama. Kada bismo svi pazili jedni na druge život bi bio mnogo ljepši. To su pokazatelji prave ljubavi. Niko vam ne ugađa, ako mu zaista nije stalo do vas.

Odgovara na SMS za dve sekunde

Ovo je vrlo jasan znak da misli na vas, da ste mu na prvom mjestu i da želi da učini za vas sve što je u njegovoj moći. A lijepo je i kada vam ponekad bez razloga pošalje slatku poruku.

5

Tretira vas kao ženu

Prošla su vremena pravih džentlmena koji su otvarali vrata auta i dizali se od stola kada su žene sjedale. Ali mnoge žene i dalje “padaju” na takve gestove. Možda je svijet postao toliko ubrzan da više nemamo vremena da čekamo da nam muškarac otvori vrata auta, ali ako on barem djelimično ispunjava vaše kriterijume budite sigurni da mu je stalo do vas.

Sviđate mu u prirodnom izdanju

Ako ste muškarcu predivni takvi kakvi jeste onda znajte da vas voli, jer udovoljavati mu šminkom, odjećom, dijetama i treninzima nema smisla. Ili vas voli takvu kakva jeste ili niste ono što on traži.

3

Želi da vas zadovolji u krevetu

Muškarac koji kroz mjesece i godine nije uspio da upozna vaše tijelo i želje i koji se nije potrudio da vam priušti nezaboravne trenutke u krevetu, vjerovatno ne mari isuviše za vas. Postoji mala mogućnost da taj muškarac ni ne zna da se ponaša prema ženama, ali ni to nije opravdanje, jer uz malo volje i ljubavi svako može da nauči.

Romantičan je

Muškarac mora da bude romantičan prema ženi. Iako to mnogima baš i ne ide od ruke, neki muškarci znaju da su ženama dodiri i poljupci i te kako važni. Uostalom na taj način dokazuju da im je lijepo sa vama i da žele da vam udovolje.

4

Hvali se vama

Ne misli se pri tom na hvaljenje time kakvi ste u krevetu ili koji broj grudnjaka nosite, nego vašim dostignućima, pametnim odlukama i hrabrim potezima. Sve možete da vidite u načinu na koji vas predstavlja u društvu. Ukoliko se ponosi vama, znači da vas cijeni i voli.

Vjeruje u vaše snove

Kada muškarac “popljuje” sve što imate u planu da postignete u životu znači da vas ne cijeni i da nemate zajedničku viziju budućnosti. Ima loše mišljenje o vama i vašim mogućnostima. Naravno, ovo ne važi u izuzetnim situacijama kada smatra da nešto nije dobro za vas pa vas odgovara od tog cilja ili puta. Te stvari bi trebalo da znate da provalite.

Uveseljava vas

Kada muškarac samoinicijativno stavi kecelju i skuva vam najfiniji ručak bez ikakvog povoda ili kada otvori šampanjac samo zato što ste se vratili s trodnevnog putovanja, tada znate da vas jako voli. Pa čak i sitnice, poput skuvane jutarnje kafe bez koje ne možete da zamislite početak dana ili ostavljane poruke na frižideru čini vas srećnom ženom, jer je kraj vas muškarac koji želi da vam pruži divne trenutke i kada se to od njega ne očekuje.

Pravi budalu od sebe

Ponekad nam se ne sviđa kako neki muškarac pravi budalu od sebe u društvu zbog vaše prijateljice, ali njemu nije stalo šta drugi misle o njemu nego samo da njoj dokaže koliko je voli. Ipak može da bude i simpatično to što muškarac pristaje da sa vama ide na salsu iako nema ritma ili da pazi na vas kada popijete koju čašicu viška. Definitivno dokaz da vas voli, piše Telegraf.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender