19. 10. 2021.
Evo zašto je on najtraženiji maneken na svijetu

Evo zašto je on najtraženiji maneken na svijetu

Evo zašto je on najtraženiji maneken na svijetu

Lijepi Dejvid je karijeru započeo kada se pojavio u reklami za parfem “Light Blue” Dolče i Gabane, a od tada njegova manekenska karijera išla je samo uzlaznom putanjom.

Iako bi mu mnogi muškarci pozavidjeli na držanju i izgledu, Dejvid kaže kako mu često fali samopouzdanja. Kaže kako je jako samokritičan i nikada nije do kraja zadovoljan sobom.

O Dejvidovoj intimi se jako malo zna, pa iako je prisutan na društvenim mrežama, ne razumije poznate koji konstantno izvještavaju šta im se dešava u privatnom životu.

Dejvid je, pored manekenstvan, aktivan bloger za britanski Vog. Reklamirao je mnoge poznate brendove kao što su Dolče i Gabana, Hugo Bos, Karolina Herera, Masimo Duti, Zara, Gant, Marks&Spenser, a bio je i predstavnik brenda Džoni Voker.

Posljednje objavljene fotografije na kojima se maneken slikao bez odjeće obradovale su njegove fanove, a moramo priznati da Dejvid zaista oduzima dah. Iako su fotografije starijeg datuma, fotograf Marijano Vivanko ih je tek skoro podijelio na svom profilu na Instagramu, te su sada preplavile internet.

Izvor: Agencije

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender