28. 10. 2021.
Borac dobio maskotu, traži se ime

Borac dobio maskotu, traži se ime

Borac dobio maskotu, traži se ime

Riječ je o ptici, kojoj još nismo dali ime. Priliku da je “krste” imaju svi koji putem “Fejsbuka” u sljedećih desetak dana predlože neko ime.

Onda ćemo pregledati sve prijedloge i odlučiti se za najbolji. Inače, ideja o maskoti je nastala još ljetos na utakmici prvog kola SEHA Gasprom Južni tok lige i sada smo uspjeli da je sprovedemo u djelo – naglasio je direktor Rukometnog kluba Borac m:tel Nebojša Golić.

Rukometni velikan iz Gospodske ulice ubuduće će imati još tješnju saradnju sa Školom mini-rukometa BL.

– U ovu školu uključena su djeca uzrasta od sedam do 11 godina i cilj nam je da oni prvenstveno putem igre nauče disciplinu u ponašanju, a možda neko od njih u budućnosti postane rukometni as.

Mini-rukomet igra se na manjim, posebno prilagođenim terenima, koji su adekvatni ovom uzrastu i vjerujem da ćemo u svim banjalučkim školama naići na odziv, te veoma brzo organizovati i takmičenja – naglasio je predsjednik Škole mini-rukometa BL Draško Budiša.

Jedan od osnivača ove škole Boris Srdić govorio je o važnosti ovog projekta.

– Rukomet je osnovni sportski brend Banjaluke, ali, nažalost, od rata naovamo je u drugom planu. Zato imamo cilj da što više djece uključimo u ovu školu, a iz kvantiteta će vremenom izaći i kvalitet – rekao je Srdić, prenose agencije.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender