28. 10. 2021.
FSS: Šuker provocira

FSS: Šuker provocira

FSS: Šuker provocira

FS Srbije je revoltiran ovakvom najavom predsjednika Šukera i smatra je još jednom u nizu provokacija upućene ka našoj zemlji, fudbalu i nacionalnoj organizaciji. Mi ćemo nastaviti, zajedno sa nadležnim državnim organima, borbu za poštovanje srpskih nacionalnih interesa, a u okviru legalnih razgovora u sjedištu FIFA“.

“Iznenađeni smo da je samo dva dana poslije incidenta koji je uzbudio fudbalski svet predsjednik HNS dao izjavu koja podiže strasti u regionu. Iako je država Hrvatska priznala takozvanu državu Kosovo, pozivamo kolege iz HNS, kao i ostale članove fudbalske porodice, da poštuju statute krovnih organizacija UEFA i FIFA, a koji su po ovom pitanju veoma precizni“, navodi se na zvaničnom sajtu FSS.

Predsjednik HNS Davor Šuker najavio je u intervjuu za sarajevski “Dnevni avaz” da će Hrvatska igrati protiv Kosova utakmicu u Prištini.

FSS žali zbog odlaska selektora Siniše Mihajlovića.

“Po pitanju Mihajlovićevog odlaska, zaključeno je da, nažalost, pregovori vođeni prethodnih dana nisu završeni produženjem saradnje, te mu je upućena zahvalnost za postignuto na putu stvaranja respektabilnog tima, koji će dugo igrati zajedno i imati prilike da ostvari vrhunske rezultate, uz želje za uspjehom u klupskom radu”.

Zaključeno je da se neće odmah početi sa procesom izbora novog selektora i da do toga neće doći prije naredne sjednice Skupštine FSS. Poslije okončanja jesenje polusezone sedmog decembra, biće sazvana sjednica Izvršnog odbora FSS, na kojoj će tema biti zakazivanje sjednice Skupštine Saveza, navodi se na zvaničnom sajtu FSS.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender