19. 10. 2021.
Novak, Ana i KK Partizan brendovi Srbije

Novak, Ana i KK Partizan brendovi Srbije

Novak, Ana i KK Partizan brendovi Srbije

Srpski predstavnici laureate su dobili na najvećoj sportsko-markentinškoj konferenciji u regionu –SPORTO Brand 2013. u Portorožu.

Ovo je svakako veliko priznanje za SD Partizan, s obzirom i da su Đoković i Ivanovićeva svojevremeno bili članovi Teniskog kluba iz Humske 1.

Na ovoj konferenciji učestvovale su neke od najvećih sportskih zvijezde regiona, odbojkaška legenda Srbije Vladimir Grbić, prvi osvajač olimpijske medalje za Sloveniju na ZOI Јure Franko, te nekadašnji selektor Slovenije Srećko Katanec.

Svjetski priznati stručnjaci za sponzorstva u sportu, uspješni primjeri aktivacije sponzorstava u sportu, interaktivni okrugli stolovi, kao i brojne nagrade, samo su jedan dio mozaika programa “SPORTO” konferencije.

Јedna od glavnih tema konferencije bilo je jedno od najvećih sportskih takmičenja posljednjih godina i najveći sportski događaj koji je ikad bio održan u Sloveniji – EuroBasket 2013.

U okviru SPORTO konferencije, u saradnji sa Društvom za marketing Slovenije, prvog dana konferencije dodijeljene su “SPORTO” nagrade za najbolje projekte na području marketinga i sponzorstva u sportu, na osnovu rezultata javnog istraživanja Instituta za istraživanje tržišta i medija, Mediana.

Takođe su dodijeljene i SPORTO Brands 2013. nagrade – za najbolje sportistkinje, sportiste i klubove u Sloveniji, i prvi put za najbolje sportistkinje, sportiste i klubove iz Srbije i Hrvatske, javlja B92.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender