19. 10. 2021.
Ceca napunila Spens, intervenisala Hitna!

Ceca napunila Spens, intervenisala Hitna!

Ceca napunila Spens, intervenisala Hitna!

Folk diva Svetlana Ceca Ražnatović je u petak veče održala koncert na novosadskom Spensu pred oko 10.000 ljudi.

– Dobro veče Novi Sade, divno je videti vas! Drago mi je što ću dva dana gostovati u vašem gradu…Da ne gubim vreme… – bio je pjevačicin pozdrav publici koja je skandirala njeno ime.

Atraktivna pjevačica se na sceni pojavila u crnoj haljini sa dubokim dekolteom i zapjevala numeru “Nevaljala”, da bi zatim nastavila da reda hitove sa albuma “Poziv”, ali i numere koje su obilježile njenu karijeru poput pjesama “Kukavica”, “Nagovori”, “Maskarada”, “Lepi Grome Moj”…

6

Ceca nije imala goste na koncertu, ali je publika imala prilike da uživa u dobroj atmosferi i njenom glasu i to puna tri sata, koliko je i trajao koncert.

10

Ražnatovićeva je poznata kao neko ko ne trpi nikakvu vrstu “pritiska” na svojim koncertima, te je tako u jednom momentu skinula cipele i zaigrala bosa na sceni, da bi joj zatim pukao šav na haljini, ali ona na to nije obraćala pažnju.

7

Iako je planirala da završi koncert numerom “Ime i Prezime”, publika joj ipak nije dala da ode sa scene, pa je Ceca zatim otpjevala i numere “Ja Ću Prva” i “Tražio Si Sve”, nakon čega se pozdravila sa svojim fanovima.

U prvih pola sata koncerta Hitna pomoć je morala da interveniše čak dva puta jer se na ulazu zbog gužve stvorio čep, a sve Cecine fanove već u subotu očekuje repriza koncerta na istom mjestu, pišu Novosti.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender