21. 10. 2021.
Jubilej: Slagalica proslavila 20. rođendan!

Jubilej: Slagalica proslavila 20. rođendan!

Jubilej: Slagalica proslavila 20. rođendan!

Legendarni kviz “Slagalica”, je emisijom koju su svečano obučene vodile Marija Veljković i Kristina Radenković, obilježio 20 godina postojanja, a mi se nadamo da ćemo uz “Asocijacije” i “Moj broj” uživati bar narednih 50 godina!

Ono što drugima nije pošlo za rukom, za “Slagalicu” je postala normalna pojava – gledanost stalno raste, a ovaj kviz zaista gledaju svi, od klinaca do penzionera.

– Prvo, veliko hvala gledaocima. Bez njihove podrške, bez onog što se tamo bilježi, kao rejting, a evo kažu da smo prije dva dana bili najgledaniji, opet. Gledaocima bih poručila da i dalje nastoje da uživaju u tih 20 minuta koje mi pripremimo, zaista ih pripremamo rukovodeći se njihovim afinitetima, potrebama – kaže Slavica Ćirović, urednica “Slagalice”.

U prethodnih 20 godina, u ovom kvizu smo mogli da vidimo nekoliko hiljada takmičara, od pravih genijalaca do gubitnika kao što je već čuveni Slavoljub Petrović.

– Za nas koji smo stalno angažovani na ovom kvizu je to jedna pesma. Svi koji radimo sa puno entuzijazma, sa puno ljubavi i iz dana u dan smo sve jači kao ekipa – objašnjava Gordana Stanković, realizatorka “Slagalice”.

Naravno, “Slagalica” ne može da se zamisli bez čuvene supervizorke Milke Canić i voditeljskog dueta koji sada čine Marija Veljković i Kristina Radenković.

/Telegraf, RTS/

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender