25. 10. 2021.
Meteorolozi najavljuju snijeg

Meteorolozi najavljuju snijeg

Meteorolozi najavljuju snijeg

Slaba kiša očekuje da ponegdje ujutru na jugu, a tokom dana u pojedinim krajevima na sjeverozapadu i jugoistoku.

Jutarnja temperatura od dva do pet, na jugu osam, a najviša dnevna temperatura od pet do 10, na jugu i ponegdje na istoku od 12 do 14 stepeni Celzijusovih.

U Banjaluci će u nedjelju, prema prognozi, biti prohladno, oblačno i u glavnom suvo vrijeme sa maglom u prvom dijelu dana, uz mogućnost slabe povremene kiše. Najviša dnevna temperatura vazduha biće oko 8°C.

Prvi snijeg u nižim predjelima, prema najavama iz Hidrometeorološkog zavoda Republike Srpske, očekuje se u ponedjeljak, 25. novembra. Za taj dan meteorolozi najavljuju znatno hladnije vrijeme sa dnevnom temperaturom od jedan do pet stepeni, koja će tokom dana još opasti.

U utorak, 26. novembra, biće hladno i vjetrovito vrijeme, povremeno sa snijegom, pa će doći i do formiranja manjeg snježnog pokrivača. Najviša dnevna temperatura od minus dva do dva, na planinama od minus pet, a na jugu oko pet stepeni Celzijusovih. Slično vrijeme zadržaće se i u srijedu, 27. novembra.

Do kraja dana u Srpskoj će se zadržati oblačno, ponegdje i tmurno vrijeme sa slabom kišom, a prestanak padavina očekuje se naredne noći.

Vjetar slab do umjeren, sjeverni i sjeveroistočni, sapšteno je iz Hidrometeorološkog zavoda Srpske.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender