20. 10. 2021.
SzDS: Bosić “mutnim radnjama” opstao na čelu SDS

SzDS: Bosić “mutnim radnjama” opstao na čelu SDS

SzDS: Bosić “mutnim radnjama” opstao na čelu SDS

Istovremeno, pitamo se zašto bi kandidatura Rajka Papovića za člana Predsjedništva BiH bila manje ili više satelitska od, na primjer, kandidature Nenada Stevandića za gradonačelnika Banjaluke na prošlim lokalnim izborima. Mi nismo ničiji sateliti, a i da jesmo, mnogo je bolje biti satelit Milorada Dodika, čija je politika u posljednjih osam godina sačuvala Republiku Srpsku i učvrstila njenu dejtonsku poziciju, nego satelit stranaca, koji, zajedno sa zvaničnicima SDS poput Mirka Šarovića, više i ne kriju najlošije moguće namjere prema Srpskoj, navodi se u reagovanju SzDS-a na medijske istupe Mladena Bosića.

U SzDS-u ističu da “optužbama na račun svakoga ko nije s njim i njegovim nesposobnim društvom, Bosić izlazi na klizav politički teren, pripremajući se, vjerovatno, za novu skijašku sezonu u društvu sa američkim diplomatama”.

“Strah od novog izbornog posrnuća je, očito, veliki jer, podsjećamo, Bosić, kao čelni čovjek SDS-a, nikada nije pobijedio ni na jednim izborima. Koliko je veliki taj strah, svjedoči i činjenica da Bosić ne smije da saopšti da li će se kandidovati za neku od pojedinačnih pozicija na sljedećim opštim izborima”, kaže se u saopštenju.

/agencije/

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender