28. 10. 2021.
5 jesenjih modnih kombinacija za varljivo vrijeme

5 jesenjih modnih kombinacija za varljivo vrijeme

5 jesenjih modnih kombinacija za varljivo vrijeme

Kako je lišće počelo da opada i temperatura da se spušta, vjerovatno ste u potrazi za modnim kombinacijama koje biste mogli nositi u ovom prelaznom periodu. Pogledajte nekoliko najboljih jesenjih kombinacija koje možete nositi ove sezone i izgledati fantastično, bez obzira na vremenske (ne)prilike.

 

Lovačka zelena i crvena

Svakako jedna od najboljih jesenjih kombinacija boja. Crvena se odlično slaže sa ukupnim jesenjim ambijentom, a tamno zelena dodaje prijeko potrebni kontrast.

 

Plava i crna

Već duže vrijeme se smatralo da ova kombinacija boja i nije baš najbolja. Međutim, ova sezona je prekršila i to pravilo. Za najefektivniji izgled, kombinujte klasičnu crnu boju sa svjetlijim, snažnijim nijansama plave. Na taj način ćete uspostaviti odličan balans i nećete izgledati previše tamno i zatvoreno.

 

Topla ružičasta i siva

Ako želite da se izdvajate iz mase, kombinacija tople ružičaste i sive boje pomoći će vam u tome. Tokom jesenje sezone, crvena, narandžasta i žuta boja su najzastupljenije, jer one odražavaju promjenu koja se dešava oko nas (lišće i trava počinju da mijenjaju boje). Topla ružičasta je u toj “porodici” boja, ali je mnogo zabavnija i privlačnija.

 

Smaragd zelena i bijela

Vjerovatno dvije oku najprijatnije boje. Smaragd zelena je, svakako, jedna od najpopularnijih boja skoro svake sezone, a ove jeseni je kombinujte sa bijelom bojom, koja će je “ublažiti” pa nećete ličiti na novogodišnju jelku. Pantalone smaragd zelene, široki džemper bijele i čizme crne boje dobitna su kombinacija.

 

Narandžasta i crvena

Jedan od najboljih načina da uživate u sezoni koja donosi fantastične boje jeste da te boje i nosite. Crvene farmerke u kombinaciji sa narandžastom bluzom i bijelim blejzerom odličan je način da nosite ovosezonske boje.

 

Izvor: MiniMagazin.info

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender