28. 10. 2021.
Načelnik Srebrenice ne poštuje zakone Srpske

Načelnik Srebrenice ne poštuje zakone Srpske

Načelnik Srebrenice ne poštuje zakone Srpske

“Načelnik opštine je time pokazao da ne poštuje zakone Republike Srpske, a ni BiH, jer na nivou države ne postoji zakon koji današnji dan definiše kao državni praznik”, rekao je Pavlović.

On je osudio i Srbe zaposlene u opštinskoj administarciji koji danas nisu došli na posao i istakao da će tražiti da reaguju inspekcijske službe i utvrde, te sankcionišu one koji krše zakone i izostaju sa posla, kao i način plaćanja dnevnica za današnji nerad.

Većina zaposlenih u opštinskoj administraciji u Srebrenici danas ne radi jer su iskoristili odobrenje načelnika opštine da slobodan dan mogu uzeti svi za koje je 25. novembar praznik.

Većina zaposlenih u opštinskoj administraciji u Srebrenici, među kojima ima i Srba, danas nije došla na posao, jer su iskoristili odobrenje načelnika opštine da slobodan dan mogu koristiti svi za koje je 25. novembar praznik.

Duraković nije proglasio neradni dan u opštini, ustanovama i firmama čiji je opština osnivač, što su radili njegovi prethodnici na čelu ove lokalne zajednice u prošloj deceniji.

Zvanično je danas radni dan u ovoj opštini i njenim ustanovama i pružaju usluge građanima, jer jedan broj zaposlenih radi.

Foto: Radomir Pavlović
/agencije/

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender